Graz söker 2 seniora konsulter

Två av våra kunder står inför ett omfattande förändringsarbete och vi behöver därför förstärka vår organisation med fler seniora projektledare och verksamhetsutvecklare.

Som senior konsult på Graz kommer du att få arbeta med intressanta, varierande och utmanande uppgifter som kommer att ge dig möjlighet att:

– arbeta med Skandinaviens ledande aktörer inom kapitalförvaltning, markets, fond och treasury
– utveckla nya och förbättra befintliga processer hos våra kunder
– vara verksamhetsansvarig för projekt, från förstudie till realisering
– ta ett övergripande kundansvar

Tjänsten är placerad vid Hötorget i Stockholm.

För att söka den här tjänsten behöver du erfarenhet från IT eller från verksamhet inom kapitalförvaltning, fond, markets, treasury eller motsvarande.

Du är välkommen att skicka ett personligt brev där du berättar om dina tidigare erfarenheter och hur du passar för den här tjänsten. Glöm inte att bifoga din meritförteckning.

Graz Venture
Graz Venture AB erbjuder en avancerad teknisk lösning för komplex rapportering inom finansbranschen samt konsulttjänster kring våra kunders verksamhet. Vår kärnkunder är mycket stora kapitalförvaltare, treasury- och marketsavdelningar, fondbolag samt andra finansiella institutioner. Bolaget har varit verksamt i sin nuvarande form sedan 2005 och har för närvarande 11 medarbetare. Bolaget har en mycket stark ekonomisk ställning med stark efterfrågan på sina produkter och tjänster.

Skicka in din ansökan och meritförteckning till vpl1010@graz.se. Eftersom vi fn rekryterar till flera tjänster samtidigt, är det viktigt att du i rubriken anger att ansökan gäller “VPL 1010”.

Share article

Let's talk!

Contact us today to discuss your unique needs and request a personalized demo.

Vamos conversar!

Let's talk!