Graz söker en nätverks- och linuxexpert!

Om du har ett grundmurat intresse för Linux och dessutom har ett intresse för IT-säkerhet, då kan vår nya tjänst vara något för dig!

Graz har nyligen fått mycket mer att göra tack vare nya och utökade avtal med våra kunder inom bank och försäkring. Vi behöver därför förstärka vår organisation med en Linuxexpert.

Om tjänsten

Du kommer att få arbeta i en kreativ miljö, vid Hötorget, med mycket frihet under ansvar. Tillsammans med en grupp på 4 erfarna utvecklare kommer du att ha huvudansvaret för vår support, vårt interna linuxbaserade nätverk. Du kommer också ha ett stort inflytande över vår IT-säkerhet.

Din bakgrund

Du har goda kunskaper i Linux / Unix och viss erfarenhet av objektorienterad systemutveckling (Java / C#). Ytterligare kompetens inom databaser är meriterande.

Vi tror att du har ett grundmurat intresse för Linux och drivs av en stor vilja att undersöka och förstå. Vi tror också att du föredrar att verkligen lösa eventuella problem och inte bara fixa problemen.

Om Graz

Graz utvecklar och marknadsför Hinc, ett datalager för finansbranschen. Våra kärnkunder är mycket stora kapitalförvaltare, banker och andra finansiella institutioner som fondbolag, pensionsfonder, försäkringsbolag mm. Bolaget har varit verksamt i sin nuvarande form sedan 2005 och har för närvarande 11 medarbetare. Bland våra kunder finns några av Skandinaviens största aktörer på finansmarknaden.

Ersättning

Vi erbjuder en marknadsmässig lön, övertidsersättning, försäkringar motsvarande kollektivavtal, träningskort, iPhone mm.

Ansökan:

Skicka in din ansökan, märk ansökan UTV1103, till utv1103[at]graz.se.

Share article

Let's talk!

Contact us today to discuss your unique needs and request a personalized demo.

Vamos conversar!

Let's talk!