Graz söker risk- och performancekonsulter

Graz rekryterar just nu för ett långt uppdrag inom risk och performance som bör påbörjas i februari.

En av marknadens mest kvalificerade aktörer inom kapitalförvaltning står inför ett omfattande förändringsarbete och vi behöver därför förstärka vår organisation med fler konsulter inom risk och performance.

Som konsult på Graz kommer du att få arbeta med intressanta, varierande och krävande uppgifter som kommer att ge dig möjlighet att:

– arbeta med Skandinaviens ledande aktörer inom kapitalförvaltning, markets, fond och treasury
– utveckla nya och förbättra befintliga processer hos våra kunder
– delta i projekt, från förstudie till realisering
– ta ett stort kund- och leveransansvar
– utvecklas personligen

Tjänsten är placerad vid Hötorget i Stockholm.

För att söka den här tjänsten behöver du erfarenhet från kapitalförvaltning, fond, markets, treasury eller motsvarande, gärna från risk, compliance eller backoffice.

Du är välkommen att skicka ett personligt brev där du berättar om dina tidigare erfarenheter och hur du passar för den här tjänsten. Glöm inte att bifoga din meritförteckning.

Graz Venture
Graz Venture AB erbjuder en avancerad teknisk lösning för komplex rapportering inom finansbranschen samt konsulttjänster kring våra kunders verksamhet. Vår kärnkunder är mycket stora kapitalförvaltare, treasury- och marketsavdelningar, fondbolag samt andra finansiella institutioner. Bolaget har varit verksamt i sin nuvarande form sedan 2005 och har för närvarande 11 medarbetare. Bolaget har en mycket stark ekonomisk ställning med stark efterfrågan på sina produkter och tjänster. Bolaget har av UC tilldelats högsta möjliga kreditrating.

Skicka in din ansökan och meritförteckning till rop1012[at]graz.se eller besök oss på www.graz.se. Eftersom vi fn rekryterar till flera tjänster samtidigt, är det viktigt att du i rubriken anger att ansökan gäller “ROP 1012”.

Share article

Let's talk!

Contact us today to discuss your unique needs and request a personalized demo.

Vamos conversar!

Let's talk!